Kezdőlap   A víz   Rólunk   Termékek   Minőség és garancia   Karrierlehetőség   Kapcsolat 

 Telefon:
 +36 (70) 379-2065

 Email:
 norvis@gmail.com

Bemutatkozunk

Ön bizonyára azért olvassa e sorokat, mert Önt is foglalkoztatja a gondolat, hogy elég tiszta-e a háztartási csapvíz, illetve megfelelő minőségű-e az Ön által fogyasztott ásvány(?)víz.

Valóban, vannak olyan területek, ahol nem mondható egészségesnek, tisztának az ivóvíz, és ez gyakran az ízén is érződik. És bizony az ásványvizek egy része sem többszáz méteres kútból tör fel, hanem a "vízművekből". Nincsenek egyszerű, gyors, olcsó házi módszerek a vízminőség vizsgálatára, ellenőrzésére. Az ásványvizek minősítési rendszere sem átlátható, az átlagember nem tudja, hogy milyen összetételű egy kiváló ásványvíz.

Napjainkban azonban lehetőség van személyesen önmagunknak garantálni a víz tisztaságát. Készülékeinkkel a kutatóintézeti és nagyipari módszerek már elérhetők az Ön lakásában is.

Mi nem webáruház vagyunk, üzletkötőink személyesen mutatják be a készüléket, a víztisztítás folyamatát, és megválaszolják a felmerülő kérdéseket. Az Ön vízfogyasztásával kapcsolatos eddigi és jövőbeni költségeket összehasonlítjuk. Önnek így lehetősége van személyes tapasztalat alapján dönteni a vásárlásról. Ügyfeleinkkel vásárlás után is kapcsolatban maradunk, technikai, vízhasználati tanácsadás mellett a felmerülő hibákat is orvosoljuk.

Csak a minden igényt kielégítő háztartási ivó- és főzővíz tisztítás biztosítja, hogy garantáltan tiszta vizet fogyasszon a család.