Kezdőlap   A víz   Rólunk   Termékek   Minőség és garancia   Karrierlehetőség   Kapcsolat 

SAILBOAT víztisztító

A SAILBOAT háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 7 lépcsős ivóvíztisztító berendezés. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. Ez jóval higiénikusabb megoldás, mint amikor a szűrőház nem cserélhető, hiszen abban az esetben elszaporodhatnak a baktériumok, gombák, stb. Önszabályozó és energiatakarékos víztisztító rendszer, amely a vízszükséglethez igazodva dolgozik, mindemellett öblítő rendszerének köszönhetően az általa megszűrt szennyeződéseket azonnal a szennyvízelvezetőbe továbbítja, ily módon a szűrőbetétek sokkal nagyobb élettartammal rendelkeznek, és mindig folyamatosan tiszták maradnak. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész tetszetős, formatervezett házban van elhelyezve, és a kompakt kivitelű szűrőegységeknek, illetve a keskenyebb tartálynak köszönhetően, kisebb a berendezés helyigénye, mint a hagyományos felépítésű RO víztisztítóké.

A SAILBOAT háztartási RO víztisztító standard jellemzői:

Tartály: 8 liter (A készüléken belül helyezkedik el, külön helyigénye nincs.
Anyaga: rozsdamentes acél).
Megengedett hálózati víznyomás: 3,5 - 7 bar.
Kapacitás: 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

A SAILBOAT háztartási RO víztisztító méretei:

Beszerelés:

A víztisztító beszerelése gyorsan és könnyen elvégezhető gyorscsatlakozós kivitelnek köszönhetően. A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve. A gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá, ennek ellenére a beszerelést minden esetben szakértő munkatársunk végzi. A beszerelés ingyenes!

Karbantartás:

A SAILBOAT háztartási RO víztisztító berendezés különösebb karbantartást nem igényel, az alábbi időközönként azonban a szűrőbetéteket cserélni szükséges:
- az első 3 és 1 utolsó szűrőbetétjét: 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).
- az RO membránt 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén).

Garancia: 24 hónap teljes körű, azonban ha a vevő igényli a 2 évente történő szűrőcserét, a készülék garanciája megújul.