Kezdőlap   A víz   Rólunk   Termékek   Minőség és garancia   Karrierlehetőség   Kapcsolat 

Zuhany csapszűrő

A zuhany csapszűrő egy olyan szűrőház + szűrőbetét, amelyet a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell felszerelni. A szűrés elve a KDF technológia, amely szűrőbetéten áthaladó vizet megtisztítja. A szűrőbetétben lévő KDF töltet szűrésének hatékonyságát aktív szén is segíti. A klór és származékai 90-95%-át eltávolítja. A víznyomást jelentős mértékben nem változtatja meg. A zuhanyszűrőt szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyedén kicserélhető, ha az elhasználódott.

A KDF zuhany csapszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.

A zuhanyszűrő tetején található egy dátum beállítási lehetőség (tárcsa), ahol megjelölhető az általunk kiválasztott szűrőbetét csereidő (pl.: 6 hónap).

Jellemzői:

A műanyag szűrőház átmérője: 8, 5 cm, magassága: 11 cm

Felszerelése nagyon egyszerű; a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell feltekerni.
A csomag tartalma: 1 db zuhanyszűrő ház szűrőbetéttel, 1 db 45°-os, krómozott, fém toldó, amely segítségével a zuhanyszűrő elfordítottan is felszerelhető.
Szűrőbetét kapacitása: a zuhanyszűrő 35. 000 liter víz megtisztítására képes, utána szűrőbetét csere szükséges. (1 fő zuhanyzáskor kb. 50 liter vizet használ el.)

Javasolt szűrőcsere: 12 - 18 havonta.